KERSTDINER 20 december 2013
 
Ook dit jaar was door de “Mess van Bronbeek” het jaarlijks terugkerende Kerstdiner voor bewoners, medewerkers en vrijwilligers georganiseerd. Samen met hun partners kwam het aantal dit jaar op 165 gasten die dit keer niet naar Giesbeek zoals de voorgaande jaren, maar naar een nieuwe locatie, “De IJsselhoeve” in Doesburg kwamen.
 
In een, compleet in Kerstsfeer omgetoverde entourage, ontving het “mess bestuur” de zeer feestelijk geklede gasten.
Een welkom van de “messpresident”, Hans Somsen, was het startsein voor een uitstekende maaltijd waar iedereen zichtbaar van genoot.
 
Ook dit jaar zorgde het duo “Cheers” voor de muziek waardoor er heel wat voetjes van de vloer kwamen en menigeen zich van z’n beste kant liet zien. Zelfs de “korte” speech van kolonel Dulfer kon niemand weerhouden door te feesten tot het eind van het diner.
 
Aan alles komt een eind, zo ook aan deze gezellige avond. Uitgeleide gedaan door de “Mess leden”, die alle gasten verraste met het collectors item van het jaar, een praktische tas met het logo van 150 jaar Bronbeek ging iedereen weer huiswaarts.
 
Het was een zeer geslaagd Kerstdiner waar iedereen nog lang van kan nagenieten, zeker bij het zien van bijgaande foto’s.
 
foto's en verslag Gonda van Binsbergen
 
 
 
 

 
 
Stichting Vrienden van Bronbeek
Koninklijk Tehuis voor Oud-militairen en Museum KTOMM Bronbeek    
  
 mail:  svvb@kpnmail.nl
                                                             
SVVB
 
 
 @ SVVB